Over ons

MARK ontwerpt en produceert robuuste, karakteristieke meubels zoals eetkamer-, salon- en werktafels, bijzettafels én ander meubilair, nagenoeg op elk gewenst formaat.

Deze meubels worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en handmatig afgewerkt.

Ook bij het uitwerken van uw persoonlijke wensen en ideeën bieden wij een helpende hand. Wij willen weten wat uw wensen zijn, alleen dan kunnen we een ontwerp creëren wat hierbij aansluit. Wij komen naar u toe om te brainstormen en maken de eerste schetsen die uiteindelijk leiden tot het gewenste resultaat.

Achter MARK meubeldesign staat Mark van Loon, een ervaren en enthousiaste ondernemer: Mark is een ambachtelijk vakman, die aan de basis staat van de unieke en creatieve ontwerpen. Het resultaat mag er zijn: ambachtelijke, robuuste en karakteristieke meubels en accessoires (op maat) van uw favoriete houtsoort.

Een houtsoort waar wij veelvuldig gebruik van maken in ons ontwerp is gedroogd Noord-Europees vurenhout. Door middel van een specifieke borstel-methode, waarna een kleurenolie wordt aangebracht, wordt een mooi oppervlak verkregen, met een karakteristieke dieptewerking.

Wij gebruiken uitsluiten hout voorzien van een PEFC en/of FSC-keurmerk. PEFC en FSC streven beide hetzelfde doel na: duurzaam bosbeheer en exploitatie om daarmee de bossen langdurig in stand te houden.

Voor al uw wensen en dromen met betrekking tot meubels en accessoires bent u bij MARK aan het juiste adres! Wanneer u nog vragen hebt en/of meer informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

De werkplaats van MARK Meubeldesign is gevestigd in Kruiningen, Zeeland.

De showroom waar u de producten kunt bezichtigen is gevestigd in Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant, als onderdeel van HouseWorld.